JE KENT DEZE PERSOON VAST, DE ROMANTICUS!


Sommigen onder ons kijken uit naar deze dag, anderen vinden het een commerciële onzin-dag. We hebben het natuurlijk over Valentijnsdag!
De romanticus onder ons plant deze dag vol met romantische activiteiten en heeft er al weken naar uitgekeken. De andere kant vindt het maar niets en veel te commercieel en zoetsappig.
Wij zitten precies daar tussenin, want wat wij leuk vinden, hoe kan het ook anders, een kaartje sturen!

Commercieel en betekenisloos
Valentijnsdag, de dag van liefde en romantiek. Terwijl de romanticus zich verheugd op het sturen en ontvangen van Valentijnskaarten, bekritiseerd de andere het als commercieel en betekenisloos. Dit discussiepunt zal ieder jaar terugkomen. Wij hebben in onze blog natuurlijk een vooroordeel aangezien wij gék zijn op kaartjes. En dan juist kaartjes die met alle liefde geschreven zijn.

Mysterieuze aanbidder
Rond deze datum is er veel hoop en verwachtingen. Valentijnsdag is een dag waarop veel mensen de moed vinden om hun diepste gevoelens aan hun geheime liefde schrijven. De dag waarop mysterieuze aanbidders hun geliefden willen verrassen. De spanning begint al bij het ontvangen van een Valentijnskaart in de brievenbus. Iedere stap richting de deur, elke klank van de bel brengt een golf van emoties met zich mee. Zal het van die ene persoon zijn die jouw hart sneller doet kloppen? Of is het briefpost as usual. De onzekerheid knaagt, maar tegelijkertijd voel je een sprankje hoop dat dit wel eens het moment zou kunnen zijn waarop jouw verborgen liefde wordt onthuld. Alleen dit gevoel brengt al veel teweeg, laat staan bij het openen van de Valentijnskaart. Helaas, afzender onbekend. Ja, dat is ook Valentijn.. de mysterieuze aanbidder.

Elke dag is Valentijnsdag
De persoon die rond 14 februari zegt dat het iedere dag Valentijnsdag is gelooft dat liefde het hele jaar door gevierd moet worden. Het mag tenslotte niet beperkt blijven tot slechts één dag in het jaar.
Het gaat niet om de romantische gebaren en cadeaus op die ene dag, maar om kleine gebaren van liefde en waardering die we elke dag aan elkaar kunnen geven. Of het nu een liefdevol berichtje in de ochtend is, een onverwachte knuffel of complimentje. Juist met een klein gebaar houden wij de liefde levend en herinneren wij ons hoeveel we om elkaar geven. Valentijnsdag is slechts een momentopname. Laten we iedere nieuwe dag onze liefde vieren en delen, en zeker niet vergeten hoe belangrijk het is om elkaar elke dag te laten voelen hoe speciaal en geliefd ze zijn.
Eigenlijk kan je de persoon met het standpunt; commerciële onzin-dag wél een echte romanticus noemen. Degene is er tenslotte 365 dagen per jaar mee bezig.

Ongeacht aan welke kant van het spectrum je staat, is het belangrijk om te onthouden dat oprechte liefde en waardering niet beperkt zijn tot slecht één dag per jaar. Liefde moet gevierd en getoond worden, op Valentijnsdag en alle andere dagen van het jaar. Denk niet alleen op 14 februari aan je naaste mensen, ook wanneer iemand zijn verjaardag mag vieren, een geboorte of als iemand zomaar een lief kaartje nodig heeft. Van een kaartje schrijven krijg jij een glimlach, maar de ontvanger zal zich heel speciaal voelen.

Dealer worden?

Wil jij als ondernemer ook een verkooppunt worden van Best Recards, of vaker een kaartje naar je medewerkers sturen? Leuk! Laten we in het standpunt van de romanticus blijven en vaker een kaartje sturen! Vraag vrijblijvend een sample box aan of meer informatie via info@bestrecards.nl.

Sample box ontvangen?

Ja, ik wil graag aanvullende informatie & prijzen ontvangen!

Volg jij ons al?

Blijf op de hoogte en volg onze nieuwste trends & ontwikkelingen

Wenskaarten van topkwaliteit

Uniek assortiment

Snelle levering

In 3 werkdagen geleverd

Gratis proefpakket

Probeer gratis