Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie openingstijden?

De openingstijden van ons hoofdkantoor zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. 

Wat is jullie levertijd?

Onze levertijd is afhankelijk van het product dat u besteld heeft en de verzendmethode die u kiest tijdens het afrekenen. Over het algemeen streven wij ernaar om uw bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden via DHL of Persoonlijk op afspraak. 

Hoe kan ik betalen?

Wij accepteren betalingen via iDeal. Mocht u een andere betaalmethode missen, laat het ons dan gerust weten. Achteraf betalen op factuur is alleen mogelijk voor bedrijven met een geldig KvK nummer en een orderwaarde vanaf €1.000,- excl. BTW. 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Alleen indien uw order nog niet is verzonden, kunt u deze kosteloos annuleren door contact op te nemen met onze klantenservice.  

Verzenden jullie ook internationaal?

Ja, wij verzenden ook naar België en Duitsland. De verzendkosten en levertijd verschillen per land. Neem contact op met onze klantenservice, We helpen u graag verder.

Hoe kan ik contact opnemen met jullie klantenservice? 

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze klantenservice, namelijk via e-mail, telefoon of via het contactformulier op onze website. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Sample box ontvangen?

Ja, ik wil graag aanvullende informatie & prijzen ontvangen!

Volg jij ons al?

Blijf op de hoogte en volg onze nieuwste trends & ontwikkelingen

Wenskaarten van topkwaliteit

Uniek assortiment

Snelle levering

In 3 werkdagen geleverd

Gratis proefpakket

Probeer gratis